Verzendingen

Verzendingen:

  • Alle pakjes worden verzonden via bpost
  • Je kan je pakket ook ophalen in de winkel

Leveringstijden:

  • Pakketten worden verstuurd op dinsdag en donderdag. Daarna is het pakket in handen van bpost, en zou het normaal 24 uur onderweg zijn
  • Heb je je pakket dringend nodig? Laat het ons weten!
  • Mild is niet aansprakelijk voor late leveringen van bpost, beschadigde of verdwenen pakketten bij bpost.

Leveringskosten:

België:

Enveloppe: 2 euro
Items van Studio Nok Nok en Mamsy worden verstuurd in een enveloppe. Je pakket zal door bpost verstuurd worden en in je brievenbus gedropt worden. Je krijgt geen track&trace-code.

Pakket: 5 euro
Je pakket wordt verzonden met bpost, en het zou 24 uur onderweg moeten zijn (bestellingen worden verwerkt op maandag, woensdag en zaterdag). Je krijgt een track&trace-code in je mailbox als het pakket vertrekt.

Pakjes vanaf 75 euro: gratis

Inwoners van Zemst: gratis

Afhalen bij Mild in Zemst: gratis

 

Nederland, Duitsland, Frankrijk:

Brievenbuspakket: 5 euro
Items van Studio Nok Nok en Mamsy worden verstuurd in een enveloppe. Je pakket zal door bpost verstuurd worden en in je brievenbus gedropt worden. Je krijgt geen track&trace-code.

Pakket: 11 euro
Je pakket wordt verzonden met bpost, en het zou 48 uur onderweg moeten zijn (bestellingen worden verwerkt op maandag, woensdag en zaterdag). Je krijgt een track&trace-code in je mailbox als het pakket vertrekt.

Retour:

In de matentabel kan je makkelijk je maat bepalen bij twijfel. Toch iets besteld dat niet past of niet jouw ding is? Geen probleem, dan mag je het item terugsturen of terugbrengen naar de winkel, binnen de 14 dagen. De verzendkosten voor deze retour (5,50 euro) worden afgetrokken van het bedrag dat wordt teruggestort.

Wachtlijst We sturen jou een mailtje als dit item terug op voorraad is. Laat je mailadres achter.