Reviews

Joke Van Eeghem
Joke Van Eeghem
2019-10-24T13:44:40+0000
Wat een fantastische winkel. Prachtige collectie zwangerschapskledij en borstvoedingskledij. Marijke is bovendien een zeer lieve en hulpzame vrouw met kennis van zaken. The place to be dus voor mooie kleren tijdens en na je zwangerschap โค๏ธโค๏ธread more
Ellen Vrancken
Ellen Vrancken
2019-10-11T14:42:08+0000
Hele leuke winkel met niet enkel mooie zwangerschapskleding maar ook mooie borstvoedingskleding. Je wordt heel open en vriendelijk ontvangen door een toffe madam met een leuke babbel en goed advies. Op voorhand zeer duidelijk antwoord gekregen op alle vragen via chat/mail met de belofte dat zelfs op korte termijn nog altijd alles besteld kon worden in de juiste maat. Buiten gekomen met een goed gevoel en een supermooi kleedje!read more
Stephanie Nagels
Stephanie Nagels
2019-07-11T10:37:38+0000
Eigenlijk vind ik het jammer dat ik bevallen ben, want een bezoek aan MILD was elke keer een ontspanning... Gelukkig heeft Marijke nog zo van die prachtige oorbellen, die ook heel origineel zijn om als cadeautje te geven zodat ik toch nog eens met een reden kan binnenspringen. Bedankt Marijke voor de fijne ontvangst!read more
Greta Veeckmans
Greta Veeckmans
2019-05-14T10:53:16+0000
Super vlotte dame die weet ze verkoopt en je graag helpt.
Lin Bertels
Lin Bertels
2019-03-06T15:14:30+0000
Redelijk lastminute op zoek naar mijn eigen trouwjurk, heel snelle reactie door Marijke, veel hulp bij het uitzoeken van het mooiste kleedje, ondanks dat het winterseizoen was, was er nog veel keuze voor leuke zwangerschapstrouwjurken, ze heeft direct de juiste maat besteld en het was perfect op tijd nog geleverd. Topwinkel!read more
Ellen Van de Wijgaert
Ellen Van de Wijgaert
2019-02-11T15:07:51+0000
Supergezellige winkel met een hele fijne collectie en een fantastische gastvrouw ๐Ÿ˜Š
Bianca Van der Linden
Bianca Van der Linden
2019-02-08T17:13:10+0000
Marijke is gastvrij, kijkt naar jou als persoon en heeft enthousiast elk kledingstuk of accessoire uitgezocht, als was het voor haar.read more
Ellen Plateus
Ellen Plateus
2018-12-28T16:53:20+0000
Zeer vriendelijk en correct advies. Mooie kleding.
Sandy Leemans-Van Buynder
Sandy Leemans-Van Buynder
2018-12-24T04:02:06+0000
Vriendelijke dame, persoonlijke aanpak, mooie kleedjes, prachtige gezellige winkel. kortom zeer positieve ervaring!
Monique Heijens
Monique Heijens
2018-10-13T16:19:08+0000
Hele mooie collectie, die trouwens ook perfect draagbaar is als je niet zwanger bent!
Valerie Fatma Van Canneyt
Valerie Fatma Van Canneyt
2018-09-29T19:53:01+0000
kennis gemaakt op avondmarkt en vind het een zeer leuk concept! Ook zeer vriendelijke dame! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Next Reviews
Leen Ferlin
Leen Ferlin
01:35 10 Nov 19
Monique Heijens
Monique Heijens
19:58 27 Jul 19
Unieke collectie, heel ruime paskamer, gezellige zithoek, fijn speelhoekje en dat allemaal in een aangename omgeving!
LottePieterJan LPJ
LottePieterJan LPJ
05:52 11 Jul 19
Als zwangere vrouw een trouwjurk zoeken, was geen evidente opdracht. Bij Marijke voelde dit meteen goed aan ; een leuke winkel met een warme en vriendelijke dame die de juiste tips en tricks gaf zonder iets op te dringen. Nadien verliep het contact ook enorm vlot bij de bestelling en het verzenden van de trouwjurk. Ik had vertrouwen en dat bleek ook helemaal te kloppen ๐Ÿ™‚ Bedankt Marijke!read more
Ellen Van de Wijgaert
Ellen Van de Wijgaert
15:09 11 Feb 19
Heel gezellige winkel! Toffe collectie, ook fijne accessoires en een hele lieve madame achter de toonbank!
danielle dewit
danielle dewit
16:16 25 Jan 19
heel mooie zwangerschapskledij en lenen ervan is uniek, heel mooi initiatief, doe zo verder, groene madam, respect
See All Reviews