Reviews

MILD - zwangerschapskledij en borstvoedingskledij
5.0
Based on 16 reviews
powered by Facebook
Elise Robeers
Elise Robeers
2020-05-30T22:30:14+0000
Super fijne madam! Knappe oorbellen en prachtige jurken!
Karen Van Looveren
Karen Van Looveren
2020-02-16T18:07:54+0000
Marijke laat je meteen op je gemak voelen! Een echte aanrader, dit gezellig winkeltje waar je op afspraak terecht kan, met heel wat keuze aan leuke (feest)zwangerschapskleren!
Eva Megens
Eva Megens
2019-12-11T01:37:53+0000
Op zoek naar een trouwjurk tijdens je zwangerschap... slechts 1 juist adres: MILD! Zeer mooie collectie met stuk voor stuk prachtige jurken. Enige ‘minpuntje’: het maakt het kiezen er niet gemakkelijker op 😉 Gelukkig kan je rekenen op het professioneel advies en hulp van de enthousiaste zaakvoerster bij het maken van jouw keuze. Ze verwelkomt jou en je entourage met veel enthousiasme en creëert een gezellig sfeer zodat je in alle rust kan passen. Zo wordt de zoektocht naar een gepaste trouwjurk een gezellige uitstap met een super mooi kleed als resultaat!
Sam Van Der Gucht
Sam Van Der Gucht
2019-12-02T13:26:36+0000
Zondagavond contacteerden mijn toekomstige en ik de winkel via de chatfunctie op de website. Enkele minuten nadien hadden we een afspraak voor de dag erop. We reden van Zottegem naar Zemst om een zwangerschaps trouw kleed. Mijn toekomstige was meteen verkocht bij 3 kleedjes van topkwaliteit. Heel gemoedelijke sfeer en service met mooie kwaliteit van kledij! Meer dan een aanrader...
Jelske Sanctorum
Jelske Sanctorum
2019-11-29T09:37:11+0000
Heerlijke winkel en mega inspirerende zaakvoerster. Eindelijk een winkel waar je zelf kan kiezen wanneer je langskomt en waar je nooit met lege handen buitengaat! Mooie kleedjes en lekker zachte sjaals.
Joke Van Eeghem
Joke Van Eeghem
2019-10-24T13:44:40+0000
Wat een fantastische winkel. Prachtige collectie zwangerschapskledij en borstvoedingskledij. Marijke is bovendien een zeer lieve en hulpzame vrouw met kennis van zaken. The place to be dus voor mooie kleren tijdens en na je zwangerschap ❤️❤️
Ellen Vrancken
Ellen Vrancken
2019-10-11T14:42:08+0000
Hele leuke winkel met niet enkel mooie zwangerschapskleding maar ook mooie borstvoedingskleding. Je wordt heel open en vriendelijk ontvangen door een toffe madam met een leuke babbel en goed advies. Op voorhand zeer duidelijk antwoord gekregen op alle vragen via chat/mail met de belofte dat zelfs op korte termijn nog altijd alles besteld kon worden in de juiste maat. Buiten gekomen met een goed gevoel en een supermooi kleedje!
Stephanie Nagels
Stephanie Nagels
2019-07-11T10:37:38+0000
Eigenlijk vind ik het jammer dat ik bevallen ben, want een bezoek aan MILD was elke keer een ontspanning... Gelukkig heeft Marijke nog zo van die prachtige oorbellen, die ook heel origineel zijn om als cadeautje te geven zodat ik toch nog eens met een reden kan binnenspringen. Bedankt Marijke voor de fijne ontvangst!
Greta Veeckmans
Greta Veeckmans
2019-05-14T10:53:16+0000
Super vlotte dame die weet ze verkoopt en je graag helpt.
Lin Bertels
Lin Bertels
2019-03-06T15:14:30+0000
Redelijk lastminute op zoek naar mijn eigen trouwjurk, heel snelle reactie door Marijke, veel hulp bij het uitzoeken van het mooiste kleedje, ondanks dat het winterseizoen was, was er nog veel keuze voor leuke zwangerschapstrouwjurken, ze heeft direct de juiste maat besteld en het was perfect op tijd nog geleverd. Topwinkel!
Ellen Van de Wijgaert
Ellen Van de Wijgaert
2019-02-11T15:07:51+0000
Supergezellige winkel met een hele fijne collectie en een fantastische gastvrouw 😊
Bianca Van der Linden
Bianca Van der Linden
2019-02-08T17:13:10+0000
Marijke is gastvrij, kijkt naar jou als persoon en heeft enthousiast elk kledingstuk of accessoire uitgezocht, als was het voor haar.
Ellen Plateus
Ellen Plateus
2018-12-28T16:53:20+0000
Zeer vriendelijk en correct advies. Mooie kleding.
Monique Heijens
Monique Heijens
2018-10-13T16:19:08+0000
Hele mooie collectie, die trouwens ook perfect draagbaar is als je niet zwanger bent!
Next Reviews
Roxane Desmyttere
Roxane Desmyttere
03:12 26 Apr 20
Vêtements pour femmes enceintes ou allaitantes de superbe qualité, avec grand choix de robes de fête, même mariage. Que vous préfériez passer vite fait, tranquille sans qu'on vous dérange ou, au contraire, avec quelqu'un qui vous accompagne et vous chouchoute, Marijke est toujours là pour convenir au mieux à ce que vous souhaitez. La cabine d'essayage est spacieuse pour le meilleur comfort, pas besoin de se plier en 4 ça ne fonctionne plus de toute façon ! 😉 Également des écharpes super douces et des bijoux sympas pour finir votre tenue ou un petit cadeau pour une amie. Heures d'ouvertures flexibles à vos besoins et parking facile, que demander de plus ?
Laura de Bock
Laura de Bock
18:20 24 Apr 20
Als modieuze mama, vind je hier alles wat je nodig hebt om te stralen tijdens je zwangerschap en tijdens de borstvoeding. Mooie duurzame kledij. Prachtige jurken! En Marijke helpt je met veel liefde zoeken naar de outfit die perfect bij je past!
Greta Veeckmans
Greta Veeckmans
22:24 12 Dec 19
Ook als leverancier heb ik een zeer goede ervaring, onze samenwerking verloopt heel vlot. Marijke weet wat haar klanten willen !
Leen Ferlin
Leen Ferlin
01:35 10 Nov 19
Monique Heijens
Monique Heijens
19:58 27 Jul 19
Unieke collectie, heel ruime paskamer, gezellige zithoek, fijn speelhoekje en dat allemaal in een aangename omgeving!
LottePieterJan LPJ
LottePieterJan LPJ
05:52 11 Jul 19
Als zwangere vrouw een trouwjurk zoeken, was geen evidente opdracht. Bij Marijke voelde dit meteen goed aan ; een leuke winkel met een warme en vriendelijke dame die de juiste tips en tricks gaf zonder iets op te dringen. Nadien verliep het contact ook enorm vlot bij de bestelling en het verzenden van de trouwjurk. Ik had vertrouwen en dat bleek ook helemaal te kloppen 🙂 Bedankt Marijke!
Ellen Van de Wijgaert
Ellen Van de Wijgaert
15:09 11 Feb 19
Heel gezellige winkel! Toffe collectie, ook fijne accessoires en een hele lieve madame achter de toonbank!
danielle dewit
danielle dewit
16:16 25 Jan 19
heel mooie zwangerschapskledij en lenen ervan is uniek, heel mooi initiatief, doe zo verder, groene madam, respect
Next Reviews
Wachtlijst We sturen jou een mailtje als dit item terug op voorraad is. Laat je mailadres achter.