Over ons


Je lekker in je vel voelen tijdens je zwangerschap... start met een mooie en comfortabele outfit

Hoi, ik ben Marijke, en Mild is mijn zwangerschapsboetiek. Een boetiek waar JIJ centraal staat als vrouw.

Het is de missie van Mild om jou te doen stralen tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode! Want dat kán, weet je! Als je de juiste outfit vindt, voel je je mooi, en modieus! Je lekker in je vel voelen start bij een mooie outfit!

Je kan je hele kleerkast voor tijdens je zwangerschap samenstellen bij Mild: een alledaagse jurk, een toffe jeans, een jurk voor dat etentje met vriendinnen, een yogatop voor de zwangerschapsyoga, een feestjurk of zelfs een trouwjurk. Ook nog een zwangerschapspanty, zwangerschapsondergoed of een accessoire erbij? Check!

Een persoonlijke aanpak is waar het bij Mild om draait, dus je kan er van op aan dat je goed geholpen wordt. Als je toch liever alleen achter het pasgordijn verdwijnt, mag dat ook natuurlijk!

Je hoeft niet bang te zijn dat je je kledij niet lang kan aandoen, want we kozen alleen kwalitatieve merken én de kledij is zo ontworpen dat je buik er 9 maanden in kan groeien.

Lukt het je niet om er tijdens de openingsuren te geraken, maak dan vrijblijvend een afspraak!

CORONA-UPDATE: Momenteel vooral open op afspraak voor ieders veiligheid (mogelijk maandag tot zondag tussen 10 en 21 uur). De vrije openingsuren werden beperkt (vrijdag 14 tot 18 uur, zaterdag van 10 tot 15 uur).

Tot snel!
Marijke
  Marijke Pots

  Hoi, ik ben Marijke! Ik ben ervaringsdeskundige want heb zelf twee kindjes. Ik probeer zoveel mogelijk zelf in de winkel te zijn, maar op zaterdag laat ik me regelmatig bijstaan door Ansje. Ik ben altijd eerlijk aan de paskamer: als ik het mooi vind zal ik het zeggen, en als ik het niet ok vind ook!

  Marijke Pots
  Enthousiaste zaakvoerder
  Ansje

  Ansje maakt je wegwijs in de winkel en helpt je bij het zoeken van een trouwjurk, feestjurk of casual outfit.

  Ansje
  Stralende verkoopster
Welkom bij Mild - Marijke aan het woord

Mild, dat is:

Een échte winkel

Je lichaam is veranderd, dus zoek je een outfit die écht bij je past. Je kan op zoek gaan naar de stukken waar je je mooi én comfortabel in voelt. De winkel ligt in Zemst, bij Mechelen.

menu 1 februari 2019

Shop isle menu

mooie & kwalitatieve kledij

Mooie zwangerschapskleding, die ook nog eens kwalitatief én comfortabel is. Het bestaat! Jij ziet er prachtig zwanger uit in een outfit van MILD. Op je werk, tijdens een etentje of een feest.
Wachtlijst We sturen jou een mailtje als dit item terug op voorraad is. Laat je mailadres achter.