Over ons


het draait om jou

Hoi, ik ben Marijke, en Mild is mijn zwangerschapsboetiek. Een boetiek waar JIJ centraal staat als vrouw.

Het is de missie van Mild om jou te doen stralen tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode! Want dat kán, weet je! Als je de juiste outfit vindt, voel je je mooi, en modieus! Je lekker in je vel voelen start bij een mooie outfit!

Je kan je hele kleerkast voor tijdens je zwangerschap samenstellen bij Mild: een alledaagse jurk, een toffe jeans, een jurk voor dat etentje met vriendinnen, een yogatop voor de zwangerschapsyoga, een feestjurk of zelfs een trouwjurk. Ook nog een zwangerschapspanty, zwangerschapsondergoed of een accessoire erbij? Check!

Een persoonlijke aanpak is waar het bij Mild om draait, dus je kan er van op aan dat je goed geholpen wordt. Als je toch liever alleen achter het pasgordijn verdwijnt, mag dat ook natuurlijk!

Je hoeft niet bang te zijn dat je je kledij niet lang kan aandoen, want we kozen alleen kwalitatieve merken én de kledij is zo ontworpen dat je buik er 9 maanden in kan groeien.

Lukt het je niet om er tijdens de openingsuren te geraken, maak dan vrijblijvend een afspraak!

Tot snel!
Marijke
  Marijke Pots

  Hoi, ik ben Marijke! Ik ben ervaringsdeskundige want heb zelf twee kindjes. Ik probeer zoveel mogelijk zelf in de winkel te zijn, maar op zaterdag laat ik me regelmatig bijstaan door Ansje. Ik ben altijd eerlijk aan de paskamer: als ik het mooi vind zal ik het zeggen, en als ik het niet ok vind ook!

  Marijke Pots
  Enthousiaste zaakvoerder
  Ansje

  Ansje maakt je wegwijs in de winkel en helpt je bij het zoeken van een trouwjurk, feestjurk of casual outfit.

  Ansje
  Stralende verkoopster
De winkel
In oktober 2018 opende Mild de deuren. De winkel bevindt zich in Zemst, net naast Mechelen, op een boogscheut van Vilvoorde. Niet in een druk winkelcentrum, maar in een rustige straat met veel parkeerplaats.

Om je al een voorsmaakje te geven, vind je een productcatalogus online met een aantal stijlen. In de bakstenen winkel vind je een uitgebreider assortiment zwangerschapsmode en borstvoedingsmode.
Van alledaagse casual outfits, over kledij om te gaan werken of te sporten, feest- en trouwjurken tot ondergoed en accessoires. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Mild, het concept:

Persoonlijke aanpak

Wie bij Mild komt shoppen, krijgt een persoonlijke aanpak in de plaats. "Ik heb zelf twee kleine dochters. Ik weet dus perfect hoe het is om zwanger te zijn, en om borstvoeding te geven", zegt Marijke.

Alles aangepast aan mama (to-be)

Over alles werd nagedacht! Een extra groot en comfortabel pashok, een gezellige fauteuil voor de wachtende man of vriendin, een speelhoek, een toilet, luiertafel...

Duurzaamheid als rode draad

Duurzaamheid en ecologie zijn thema's die ons bezig houden. Daarom verkopen we alleen kwalitatieve zwangerschaps- en borstvoedingskleding. De accessoires zijn van Belgische en Nederlandse merken.

Accessoires maken het "af"

Je vindt bij Mild niet alleen de kleding, maar ook de accessoires die je outfit "af" maken. Dat gaat van een zwangerschapspanty of een borstvoedingsbh, tot mooie oorbellen of een prachtige sjaal.