Over ons


Je lekker in je vel voelen tijdens je zwangerschap... start met een mooie en comfortabele outfit

Hoi, ik ben Marijke, en Mild is mijn zwangerschapsboetiek. Een boetiek waar JIJ centraal staat als vrouw.

Het is de missie van Mild om jou te doen stralen tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode! Want dat kán, weet je! Als je de juiste outfit vindt, voel je je mooi, en modieus! Je lekker in je vel voelen start bij een mooie outfit!

Je kan je hele kleerkast voor tijdens je zwangerschap samenstellen bij Mild: een alledaagse jurk, een toffe jeans, een jurk voor dat etentje met vriendinnen, een yogatop voor de zwangerschapsyoga, een feestjurk of zelfs een trouwjurk. Ook nog een zwangerschapspanty, zwangerschapsondergoed of een accessoire erbij? Check!

Een persoonlijke aanpak is waar het bij Mild om draait, dus je kan er van op aan dat je goed geholpen wordt. Als je toch liever alleen achter het pasgordijn verdwijnt, mag dat ook natuurlijk!

Je hoeft niet bang te zijn dat je je kledij niet lang kan aandoen, want we kozen alleen kwalitatieve merken én de kledij is zo ontworpen dat je buik er 9 maanden in kan groeien.

Lukt het je niet om er tijdens de openingsuren te geraken, of wil je liever privéshoppen? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Tot snel!
Marijke
  Marijke Pots

  Hoi, ik ben Marijke! Ik ben ervaringsdeskundige want heb zelf twee kindjes. Ik probeer zoveel mogelijk zelf in de winkel te zijn, maar op zaterdag laat ik me regelmatig bijstaan door Ansje. Ik ben altijd eerlijk aan de paskamer: als ik het mooi vind zal ik het zeggen, en als ik het niet ok vind ook!

  Marijke Pots
  Enthousiaste zaakvoerder
  Ansje

  Ansje maakt je wegwijs in de winkel en helpt je bij het zoeken van een trouwjurk, feestjurk of casual outfit.

  Ansje
  Stralende verkoopster
Welkom bij Mild - Marijke aan het woord

Mild, dat is:

Passen of online?

Ben jij iemand die graag past? Dan kan je terecht in onze fysieke zwangerschapswinkel in Zemst (bij Mechelen). Winkel je liever online? Dat kan! Zowel online als in de winkel helpen we je graag persoonlijk. Dus heb je een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen!

100% jezelf

Onderschat niet wat een flatterende outfit doet met hoe je je voelt. Je lichaam is veranderd, dus kies voor kleding die 100% jouw ding in. Je hoeft geen genoegen te nemen met een jurk die maar "zozo" is. Ga ervoor, scoor een outfit die bij je past, waarin jij je geweldig voelt.

Mooi & kwalitatief

Mooie en hippe zwangerschapskleding, die ook nog eens kwalitatief én comfortabel is? Klinkt als een droom, toch? En... het bestaat!!! Op zoek naar een outfit om in te gaan werken, voor een etentje of een feest? Bij MILD vind je positiekleding die meegroeit met je buik.
Wachtlijst We sturen jou een mailtje als dit item terug op voorraad is. Laat je mailadres achter.