Over ons


Het gezicht achter Mild

Hallo! Ik ben Marijke, het gezicht achter Mild!
Ik ben omringd door een fantastische partner (Mark), en twee geweldige dochters: Nova (2 jaar) en Elani (geboren in juni 2019). Ik leef zo ecologisch, biologisch en duurzaam mogelijk. Deze winkel is mijn passie!

Waarom opende ik Mild in oktober 2018? 
Twee jaar geleden was ik zelf zwanger en …
☆ ik vond dat er nood was aan een winkel waar je als zwangere of borstvoedende vrouw mooie en kwalitatieve kledij kan vinden.
☆ Niet alleen alledaagse outfits, maar ook kledij om in te gaan werken of om mee te sporten.
☆ Ook moeilijk te vinden: een uitgebreide collectie aan feestjurken.
☆ Trouwkledij bleek helemaal een ramp, dus ik heb een grote keuze aan trouwjurken.

De winkel is op beperkte tijdstippen open, máár dat is omdat ik weet dat zwangere vrouwen misschien liever 's avonds of op zondag komen shoppen. Maak dus gerust een afspraak op een moment dat jou past!

Intussen heb ik twee dochtertjes, dus soms zal je een andere medewerkster in de winkel vinden. Toch doe ik mijn best er zoveel mogelijk zelf te zijn, want ik hou ervan om jullie te doen stralen!

Tot snel, Marijke
  Marijke Pots

  Het is mijn passie om je te doen stralen tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode! Ik ben altijd eerlijk aan de paskamer: als ik het mooi vind zal ik het zeggen, en als ik het niet ok vind ook!

  Marijke Pots
  Enthousiaste zaakvoerder
  Ansje

  Ansje maakt je wegwijs in de winkel en helpt je bij het zoeken van een trouwjurk, feestjurk of casual outfit.

  Ansje
  Stralende verkoopster
De winkel
In oktober 2018 opende Mild de deuren. De winkel bevindt zich in Zemst, net naast Mechelen, op een boogscheut van Vilvoorde. Niet in een druk winkelcentrum, maar in een rustige straat met veel parkeerplaats.

Om je al een voorsmaakje te geven, vind je een productcatalogus online met een aantal stijlen. In de bakstenen winkel vind je een uitgebreider assortiment zwangerschapsmode en borstvoedingsmode.
Van alledaagse casual outfits, over kledij om te gaan werken of te sporten, feest- en trouwjurken tot ondergoed en accessoires. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Mild, het concept:

Persoonlijke aanpak

Wie bij Mild komt shoppen, krijgt een persoonlijke aanpak in de plaats. "Ik heb zelf twee kleine dochters. Ik weet dus perfect hoe het is om zwanger te zijn, en om borstvoeding te geven", zegt Marijke.

Alles aangepast aan mama (to-be)

Over alles werd nagedacht! Een extra groot en comfortabel pashok, een gezellige fauteuil voor de wachtende man of vriendin, een speelhoek, een toilet, luiertafel...

Duurzaamheid als rode draad

Duurzaamheid en ecologie zijn thema's die ons bezig houden. Daarom verkopen we alleen kwalitatieve zwangerschaps- en borstvoedingskleding. De accessoires zijn van Belgische en Nederlandse merken.

Accessoires maken het "af"

Je vindt bij Mild niet alleen de kleding, maar ook de accessoires die je outfit "af" maken. Dat gaat van een zwangerschapspanty of een borstvoedingsbh, tot mooie oorbellen of een prachtige sjaal.