Vanaf wanneer zwangerschapskleding kopen? Nu!

Vanaf wanneer zwangerschapskleding kopen? Nu!

Ook al lijkt het misschien te vroeg, de kans is groot dat het dat niet is. Zwangerschapskleding is bedoeld om te passen vanaf het moment dat je normale kleding niet meer lekker/mooi zit, tot aan de bevalling. Dat betekent: je kan niet te vroeg gaan shoppen. Meer nog: hoe vroeger je deze speciale kledij koopt, hoe langer je je outfits kan dragen, én hoe langer jij je comfortabel voelt in wat je aanhebt. 

zwangerschapskleding winkel België

De meeste vrouwen dragen ongeveer 4 maanden zwangerschapskleding, maar dat is bij iedereen anders. Jij vindt misschien al na 8 weken dat je jeans te hard spant en schakelt over op een zwangerschapsjeans, terwijl de andere nog perfect in haar t-shirt past na 20 weken. Bij een eerste zwangerschap komt je buik ook vaak later dan bij de volgende zwangerschappen, dus als je bijvoorbeeld een tweede kind verwacht, grijp je misschien eerder naar een zwangerschapsoutfit.

Het is dus een goed idee om meteen te komen passen vanaf het moment dat je kledij niet meer goed voelt, of er niet mooi meer uitziet met je buik. De zwangerschapskledij is speciaal zo ontworpen dat het de juiste punten van je lichaam accentueert én blijft passen, 9 maanden lang.

Passen, passen, passen!

Als er één tip is die ik graag meegeef, is dat: passen, passen, en nog eens passen! Je lichaam is veranderd en soms weet je niet goed met welke soort jurk je nu best staat. Online bestellen kan, maar weet dat het handiger is om in een échte winkel te passen, zodat je zonder probleem een andere maat, een ander model of een andere print kan aantrekken. En zeg nu zelf, dat babbeltje dat je erbij krijgt is ook een leuk extraatje, in plaats van op je eentje in je slaapkamer alle zwangerschapskleding die je online kocht te passen.

Wachtlijst We sturen jou een mailtje als dit item terug op voorraad is. Laat je mailadres achter.