Een leuk valentijnscadeau voor je zwangere vriendin

Is je partner zwanger, en ben je op zoek naar een geschikt en mooi cadeau voor haar?

Wij helpen je een handje!

1. Bola (zwangerschapsjuweel)

Een bola is een zwangerschapsjuweel, dat je vriendin op haar buik zal dragen. Aan de binnenkant van dit juweel zit een soort xylofoontje. Het geluid dat dit produceert, kan de baby vanaf 20 weken horen.

De klanken worden bekend voor de baby, en zo zal je kleintje het geluid zowel voor als na de geboorte rustgevend vinden.

De Bola is bij Mild verkrijgbaar met verschillende motieven en in verschillende kleuren, van 19 tot 50 euro.

   

2. Naar een restaurant

Niets zo fijn als met z’n tweetjes naar een restaurant trekken. Let er wel op dat je niet kiest voor een shushitent, de meeste zwangeren mogen geen sushi eten, remember? (toxoplasmose)

Het is altijd fijn als je even op voorhand even aangeeft aan de ober dat je vriendin zwanger is, zodat hij haar doorbakken vlees en warme groentjes serveert. Met een etentje scoor je 9 op 10, maar als je ook nog eens voor haar regelt dat ze alles mag eten wat op haar bord belandt, krijg je een dikke 10 op 10!

3. Thuis iets lekker eten, met aangepaste dranken

Op restaurant is het helaas nog niet beschikbaar, maar er bestaat tegenwoordig superlekkere gedealcoholiseerde wijn en cava! Nee, met cava zonder alcohol bedoel ik niet Kidibul, da’s voor kinderen! En ook geen druivensap. Nee, gedealcoholiseerde schuimwijn smaakt ongelooflijk lekker, en je zou haast denken dat je een échte cava drinkt. Als je het mij vraagt: een aanrader!
Wil je helemaal scoren? Maak dan deze chocomousse zonder rauwe eieren.

4. Cadeaubon voor de zwangerschapswinkel

Weet je het niet zo goed? Kies dan voor een geschenkenbon van Mild, zo kan je zwangere vriendin zelf zwangerschapskleding komen kiezen die ze leuk vindt!
Geraak je niet in de winkel? Neem contact op en we bezorgen je de cadeaubon!

Cadeaubon Mild, bedrag vrij te kiezen, één jaar geldig.

cadeaubon zwangershap

5. Kies zelf een kledingstuk voor haar

Verras je geliefde met een jurk die je zelf voor haar uitkoos. De mannen die dat al in het verleden bij Mild kwamen doen, scoorden 10.000 goeie punten, believe me!

Zwangerschapsjurk herfst Tiffany Rose

6. Zwangerschapspanty

Een zwangerschapspanty is echt geen overbodige luxe, want een normale panty drukt te veel de buik van je zwangere vrouw!

De panty’s van Mamsy zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes, 12 tot 19 euro.

    

7. Een mooi juweel

Deze handgemaakte oorbellen van Mme Bovary zijn werkelijk schitterend. De verpakking (een glitterstolp) maakt het helemaal een mooi cadeautje! De juwelen worden in Antwerpen gemaakt, en zijn allemaal nikkelvrij.

De oorbellen van Mme Bovary zijn bij Mild te koop voor 46 euro.

      

8. Stijladvies

Soms is het moeilijk om je stijl te bepalen, met je veranderende lichaam. Doe haar stijladvies cadeau. Ofwel reserveer je een plekje voor gratis stijladvies op zondag 23 februari, ofwel doe je haar een persoonlijk stijladvies cadeau!

Zwangerschapsstijladvies

9. Een sjaal van alpacawol

Als je buik wat begint te groeien, krijg je je jas niet meer dicht. Vervelend! Ofwel moet je een zwangerschapsjas kopen, ofwel… doe je een lekker warme sjaal aan die je over je buik open kan laten hangen! Jaaa!

Deze sjaals van Bufandy zijn gemaakt uit alpacawol. Dat wil zeggen dat ze niet jeuken omdat ze geen lanoline bevatten. De sjaals werden duurzaam geproduceerd en zijn bovendien biologisch. Omdat ze handgemaakt zijn, is geen enkele sjaal identiek.

De sjaals van Bufandy zijn te koop bij Mild voor 55, 60 en 70 euro.

Sjaal alpacawol Bufandy   

Wachtlijst We sturen jou een mailtje als dit item terug op voorraad is. Laat je mailadres achter.