De zomertrends voor als je zwanger naar een feest moet

De zomer van 2019 staat voor de deur, en dat betekent ook meteen dat het feestseizoen eraan komt! Communies, babyborrels, trouwfeesten, tuinfeesten, noem maar op. Wat trek je aan als je zwanger naar een feest moet? We geven je hier wat tips qua zwangerschapsfeestkledij!

Waarom specifieke zwangerschapskledij?

Omdat jij nu eenmaal zwanger bent, en een lichaam met een buik heeft niet dezelfde kenmerken als een niet-zwanger lichaam. De zwangerschapsjurken zoals die van Tiffany Rose, Ripe Maternity en Ninabelly zijn speciaal voor zwangeren ontworpen, het is hun ‘core business’, dus ze passen perfect, negen maanden lang!

1. Kies je stijl

Jurk van Tiffany Rose, te koop voor 315 euro
Jurk van Tiffany Rose – te koop voor 170 euro

Het mag wat sjieker zijn

Mat het wat sjieker zijn? Ben je bruidsmeisje, loop je in de suite, of trouw je zelf? Of doet je zoontje of dochter zijn communie? Dan mag het écht wel een mooie feestjurk zijn voor je zwangere buik. Want to be honest, als je zwanger bent, heb je éxtra recht om te stralen! Persoonlijk zou ik zeker voor kant durven gaan!

Eerder casual

Ga je naar een communie of trouwfeest, of misschien zelfs een tuinfeest? Dan kan je ook opteren voor een meer “casual” feestlook. Bloemen zijn heel hot en roze ook!

Bloemenjurk van Ripe Maternity – 94 euro

Bloemenjurk van Tiffany Rose – te koop voor 170 euro
Maxidress van Ninabelly – te koop voor 99 euro

Jij bent het feestvarken

Als je zelf het feestvarken bent, dan mag je helemaal “shinen”! Ga je zwanger trouwen, is het jouw babyshower, jouw verjaardag …? Dan kan je voor een korte of een lange jurk kiezen, afgewerkt met kant.

Zwangerschaps trouwkleed van Tiffany Rose – te koop voor 125 euro
Zwangerschapsjurk van Tiffany Rose – te koop voor 200 euro
Zwangerschaps trouwjurk Tiffany Rose – te koop voor 210 euro

2. Kies je accessoires

Jurk van Tiffany Rose – 240 euro
sjaal van alpacawol
Sjaal van Bufandy – 55 tot 70 euro
Oorbellen van Mme Bovary – 45 euro

Lint

Een lint maakt een feestjurk helemaal af. Het is als het ware de kers op de taart!

Juwelen

Mooie oorringen die bij je jurk passen zorgen voor extra toets.

Sjaal

Als het wat kouder wordt ‘s avonds, kan je een sjaaltje of een truitje meenemen. Ik ben persoonlijk een superfan van deze sjaals van Bufandy uit Alpacawol.

3. Kies het juiste ondergoed

Boxershort van Mamsy – 17 euro

Slip, boxershort, short

Ok, misschien minder leuk om aan te denken, maar…. je wil toch geen afekenende slip onder jouw mooie feestjurk? Een boxershort of short zorgt ervoor dat je buik lekker stevig ondersteund is, en dat je geen randen ziet. Ok, misschien niet zo sexy, maar doe die dan maar al uit voor je thuis uit de kleren gaat (haha).

Zwangerschapspanty van Mamsy – te koop voor 15 euro

Panty

Als het wat kouder is, is een panty aangeraden onder een korte jurk. Ook als je vind dat je benen een beetje te wit zijn, of als je je niet comfortabel voelt met blote benen, kan je een dunne naturel zwangerschapspanty aandoen. Nee, je wil geen “gewone” panty aandoen, want die duwt gewoon de hele dag op je buik. Niet alleen vervelend, maar ook pijnlijk! Leve de zwangerschapspanty. (nog een kleine tip: de dubbele naad moet vooraan!)


Persoonlijk advies bij Mild!

In de winkel krijg je uiteraard persoonlijk advies van mij! Ik help je graag bij je zoektocht naar de geschikte look en de juiste maat!

Succes bij het vinden van je feestlook!

Marijke

Wachtlijst We sturen jou een mailtje als dit item terug op voorraad is. Laat je mailadres achter.