Over ons


Het gezicht achter Mild

Hallo! Ik ben Marijke, het gezicht achter Mild! Waarom opende ik Mild in oktober 2018?  2 jaar geleden was ik zelf zwanger en …
☆ ik vond dat er nood was aan een winkel in de buurt waar zwangere en borstvoedende vrouwen mooie en kwalitatieve kledij vinden.
☆ Uniek aan mijn concept: ook tientallen feestjurken te huur.
☆ Ideaal voor als je trouwt, naar een trouwfeest of communie moet.
☆ Want waarom zou je een dure jurk aanschaffen die je één keer aandoet en daarna in je kast verdwijnt, als je die ook voor een fractie van de prijs kan huren?

Ik ben begin juni bevallen en met moederschapsrust. Mijn medewerksters Louise en Janka verwelkomen je in de winkel!
Tot snel, Marijke
  Marijke Pots

  Ik ben omringd door een fantastische partner (Mark), en twee geweldige dochters: Nova (2 jaar) en Elani (geboren in juni 2019). Ik leef zo ecologisch, biologisch en duurzaam mogelijk. Deze winkel is mijn passie!

  Marijke Pots
  Enthousiaste zaakvoerder
  Louise & Janka

  Louise en Janka staan met hun brede glimlach voor je klaar!

  Louise & Janka
  Stralende verkoopsters
De winkel
In oktober 2018 opende Mild de deuren. Een uniek concept in België waar zwangere en borstvoedende vrouwen kleding vinden om te kopen, maar ook om te huren!

De winkel bevindt zich in Zemst, net naast Mechelen, op een boogscheut van Vilvoorde. Niet in een druk winkelcentrum, maar in een rustige straat met veel parkeerplaats.

Om al een voorsmaakje te geven, vind je in de webshop een aantal stijlen. In de winkel vind je een uitgebreider assortiment zwangerschapsmode en borstvoedingsmode!

Mild, het concept:

Persoonlijke aanpak

Wie bij Mild komt shoppen, krijgt een persoonlijke aanpak in de plaats. "Ik heb zelf twee kleine dochters. Ik weet dus perfect hoe het is om zwanger te zijn, en om borstvoeding te geven", zegt Marijke.

Alles aangepast aan mama (to-be)

Over alles werd nagedacht! Een extra groot en comfortabel pashok, een gezellige fauteuil voor de wachtende man of vriendin, een speelhoek, een toilet, luiertafel...

Duurzaamheid als rode draad

Duurzaamheid en ecologie zijn thema's die ons bezig houden. Daarom verkopen we alleen kwalitatieve zwangerschaps- en borstvoedingskleding. Duurzaamheid trekken we door door feestkledij te verhuren.

Accessoires maken het "af"

Je vindt bij Mild niet alleen de kleding, maar ook de accessoires die je outfit "af" maken. Dat gaat van een zwangerschapspanty of een borstvoedingsbh, tot mooie oorbellen of een prachtige sjaal.